Rólam

Maduda-Varga Dóra

Bemutatkozás

Maduda-Varga Dóra vagyok, eredetileg kommunikáció szakos bölcsész és üzleti kommunikátor. Közel 10 év pr munka után maradtam itthon kislányommal, majd azóta megszületett a kisfiam is.

Mellettük végeztem el a lakberendezői képzést 2021-ben. A lakberendezés kamasz korom óta egy olyan hobbi volt az életemben, amiről tudtam, hogyha egyszer a munkám lenne, nem kellene többé “dolgoznom”.

A dizájn és a funkció harmóniájában hiszek. A tér, amiben élünk hatással van pszichénkre és úgy gondolom, hogy az a stílus, amiben otthon érezzük magunkat egyszerre lehet szép és praktikus, erőt adó vagy megnyugtató, annak minden szegletében.

Fordulj hozzám bizalommal, hogy segíthessek a Te otthonod harmóniájának megteremtésében is.

Rólam mondták

5/5
"Jó szívvel ajánlom mindenkinek Dórit! Nagyon alapos és minden részletre odafigyel. Ami külön dícséretet érdemel, a rajzok mellé csatolt leírások, amikben elmagyarázza gondolat meneteit. Árban pedig nagyon korrekt, főleg a jelenleg szemtelenül elszállt árak mellett. Sok sikert és elégedett ügyfelet kívánok Dóri!"
Bárdos Beáta
5/5
Hol is kezdjem? 🙂 Rengeteg időt és idegbajt spórolt meg nekünk Dóri. Gyors, gördülékeny, abszolút az igényeinkhez alkalmazkodó közös munkában volt részünk, ami ráadásul sok vidám percet, örömöt hozott. Gyakorlailag egyik ámulatból estünk a másikba. A tervek, amiket kézhez kaptunk, messze felülmúlta az álmainkat. És ami még lényeges, hogy átlag család vagyunk és Dóri teljesen elérhető áron nyújt szerintem luxus szolgáltatást. Hajrá emberek, ha nektek is régi, titkos vágyatok volt, mint nekem, hogy magazinba illő hangulatot árasszon az otthonotok, ez egy elérhető cél Dórinál, úgyhogy mindenkit szeretettel buzdítok, hogy ne vonakodjon legalább egy árajánlatot kérni, abszolút megéri. ❤
Majoros Katalina
5/5
"Dóri nagyon lelkiismeretesen és profin végzi munkáját. Ennél már csak az jobb, hogy gyakorlatilag egy pillanat alatt ráérez az ügyfél stílusára, így nem is kérdés, hogy tökéletes lesz a végeredmény! Szívből ajánlom mindenkinek és remélem még lesz alkalmunk együtt dolgozni! 😊 "
Pallag Rita
5/5
"Szívből ajànlom Dórit mindenkinek, nagyon türelmes, segitőkész es gyors☺️👍🏼 Szuper terveket kèszit, mindent a vevő igènyeihez igazítva☺️"
Holdosi Viktória
5/5
"Gyors, megbízható, precíz. Dóri a nem várt helyzeteket is hihetetlen gyorsan megoldotta és a sok kívánságból kevés helyből is kihozta a maximumot. Mindenkinek csak ajánlani tudom 😊😉"
Csomor Alexandra